Infotainment

Acer Kini Menghasilkan Basikal Pintar, Dinamakan Acer Ebii

Acer Ebii 02

rumahkabin black

Acer sedia mempelbagaikan penawaran produk mereka sejak beberapa tahun kebelakangan ini, dan terkini ia dilihat Acer turut menambah sebuah penawaran baharu, berbentuk basikal elektrik pintar.

Acer Ebii 02
Acer Kini Menghasilkan Basikal Pintar, Dinamakan Acer Ebii 7

Acer menamakan ia sebagai Ebii, dimana ia hadir dengan motor elektrik untuk membantu anda mengayuh. Menariknya, Acer mengatakan mereka menggunakan kecerdasan buatan, membolehkan basikal berkenaan mengenal pasti gaya kayuh, sekaligus mengoptimasikan basikal berkenaan mengikut gaya anda.

Basikal Acer ini adalah seberat 16kg, dan dibina berasaskan rangka aloi. Sebuah aplikasi khusus turut disediakan dalam memperlihatkan gaya pengguna.

Ebii
Acer Kini Menghasilkan Basikal Pintar, Dinamakan Acer Ebii 8

Selain itu, Acer turut menyatakan tayar untuk basikal ini tidak akan kempis, membolehkan anda menggunakannya tanpa penyelenggaraan sentiasa seperti basikal lain. Disamping itu, ciri kunci basikal automatik turut disertakan, dimana ia boleh kunci basikal secara automatik apabila anda meninggalkan ia di sesuatu lokasi.

Beberapa sensor turut disertakan, termasuk untuk kenal-pasti pelanggaran, pencahayaan jalan dan lain-lain. Acer menyatakan ia boleh memandu pada kelajuan 25km/j dan pada jarak mencapai 110kilometer dengan sekali pengecasan penuh.

Ebii Acer
Acer Kini Menghasilkan Basikal Pintar, Dinamakan Acer Ebii 9

Buat masa ini, harga penawaran basikal ini masih tidak diketahui lagi. Adakah anda akan berminat mendapatkan basikal Acer?

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link