Hartanah

Aishwarya Rai iri hati dengan Alia Bhatt

aishwarya rai alia bhatt

rumahkabin black

BARU-baru ini sebuah video lama Aishwarya Rai ketika diwawancara dalam sebuah program televisyen mengenai aktres Alia Bhatt sekitar lima tahun lalu kembali mencetuskan spekulasi.

Dalam video berkenaan, ratu cantik yang juga jelitawan Bollywood itu menyifatkan Alia mendapat laluan mudah untuk menawan hati dunia perfileman, selain mendapat sokongan daripada ramai produser, termasuk Karan Johar.

Isteri kepada Abhishek Bachchan itu seolah-olah mahu menyatakan kejayaan diraih pelakon berusia 30 tahun itu adalah disebabkan kelebihannya sebagai anak penerbit popular.

Ibu bapa Alia, Mahesh Bhatt dan Soni Razdan merupakan pembikin filem popular di India, manakala ramai saudara-mara mereka berkecimpung dalam industri sama.

Secara tidak langsung Aishwarya menegaskan nepotismelah yang mengangkat Alia selama ini.

Ramai dalam kalangan pemerhati dunia hiburan menganggap aktres berusia 49 tahun itu seakan-akan iri hati terhadap pelakon junior.

Malah rata-rata menganggap laluannya juga mudah kerana selain bergelar Miss World, status menantu dalam keluarga Amitabh Bachchan juga menjadi bonus yang menaikkan popularitinya.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link