Hartanah

Aksi Negeri Sembilan, KL City terpaksa ditangguh

DSC 9650 02 1 scaled

rumahkabin black

AKSI Liga Super antara Negeri Sembilan dan Kuala Lumpur City di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi, hari ini terpaksa ditangguhkan ke satu tarikh baharu ekoran cuaca buruk.

Bagaimanapun aksi berkenaan sudah pun dilangsungkan kira-kira setengah jam sebelum pegawai perlawanan ambil keputusan untuk menghentikan aksi buat seketika kerana hujan lebat.

DSC 9454 01 1 scaled
PERLAWANAN antara Negeri Sembilan FC dan Kuala Lumpur City FC terpaksa ditunda ke satu tarikh baharu akibat hujan lebat – MOHD SHAHJEHAN MAAMIN.

Namun hasrat untuk perlawanan ini disambung semula tidak kesampaian selepas keadaan cuaca hujan berterusan hingga menyaksikan permukaan padang ditakungi air.

“Perlawanan LS4 Liga Super 2023, Negeri Sembilan FC lawan Kuala Lumpur City FC terpaksa ditangguhkan akibat cuaca buruk dan keadaan padang yang ditakungi air.

“Tarikh baharu akan dimaklumkan dalam masa yang terdekat,” menurut pengumuman Liga Bola Sepak Malaysia (MFL).

Mengikut jadual asal, perlawanan ini sepatutnya dilangsungkan di Stadium Bola Sepak Kuala Lumpur namun pindaan terpaksa dibuat selepas mengambil kira permohonan pasukan tuan rumah (KL City) dan mendapat persetujuan bersama kedua-dua pasukan. – KOSMO! ONLINErumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link