Infotainment

Ali Puteh Pelik Rumah Arwah Ibu Di Gombak Bakal Disita

ali puteh

rumahkabin black

Follow Untuk Isu-isu Viral Kemaskini Terkini

Kecoh sejak akhir-akhir ini apabila pelawak Ali Puteh memaklumkan hanya akan membayar ganti rugi kepada pihak Hidayah sebanyak RM60,000 secara ansuran. Lebih mengeruhkan keadaan, Ali Puteh turut mendakwa pihak Hidayah telah menabur garam pada rumah arwah Abam.

Artikel Berkaitan:

Terbaharu, Ali Puteh yang kerap kali menjadi kecaman netizen menerusi temu bual bersama Melodi mendedahkan pertelingkahan yang berlaku sedikit sebanyak memberi kesan kepada karier beliau.

Bukan itu sahaja, Ali Puteh nyata terkejut apabila mahkamah mengeluarkan arahan untuk menyita rumah arwah ibu beliau, Allahyarhamah Sabariah Arshad di Batu 10, Gombak.

@melodiberapi

Nampaknya pertelingkahan antara Ali Puteh dan Norhidayah semakin berpanjangan.. #meloditv3 #fypシ゚viral #ceritaartismalaysia #aliputeh #norhidayah

♬ original sound – Melodi – Melodi

Sehubungan dengan itu, beliau tampil mempersoalkan mengapa aset tersebut pula dikaitkan sedang isu melibatkan saman RM60,000 itu cuma melibatkan pihaknya bersama Norhidayah sahaja.

Ali Puteh yang mengakui sudah penat menjadi kecaman netizen turut menyeru Norhidayah agar berhenti membuat fitnah terhadap keluarga beliau.

Turut mengulas isu datang ke rumah Abam

Ali Puteh ketika ditanya pihak Melodi turut memaklumkan apa yang diperkatakan Norhidayah adalah fitnah. Hal ini kerana pihak peguam sendiri  mengesahkan telah turun bersembang dengan abang ipar beliau pada hari kejadian dan bukannya tidak ada langsung seperti yang didakwa.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link