Hartanah

Anwar menghadap Raja Perlis – Kosmo Digital

WhatsApp Image 2023 01 16 at 18.07.00

rumahkabin black

PETALING JAYA – Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim memuat naik gambar beliau menghadap Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Putra Jamalullail di Istana Arau, Perlis hari ini.

Anwar yang juga Menteri Kewangan berkata, dalam sesi mengadap tersebut, beliau berbincang tentang soal pembangunan dan kemakmuran negara serta negeri Perlis.

“Menjunjung kasih Duli Yang Maha Mulia Tuanku Syed Sirajuddin Ibni Almarhum Tuanku Syed Putra Jamalullail, Raja Perlis atas perkenan menerima patik menghadap hari ini di Istana Arau.

“Mendoakan ke hadrat Allah Subhanahu Wa Ta’ala semoga DYMM Tuanku serta seluruh Kerabat Diraja sentiasa dilimpahi rahmat dan hidayah-Nya serta berada dalam keadaan sihat, sejahtera dan penuh kedaulatan. Dirgahayu Tuanku!,” ciapnya di akaun Twitternya.

Terdahulu media melaporkan Raja Perlis, Tuanku Syed Sirajuddin Jamalullail berkenan menerima sembah menghadap hormat Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim di Balai Menghadap Biru, Istana Arau di sini hari ini.

Berangkat sama, Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail.

Menurut kenyataan Istana Arau, Tuanku Syed Sirajuddin juga berharap sokongan dan komitmen yang tinggi daripada Kerajaan Persekutuan untuk menyokong secara berterusan kerajaan negeri Perlis dalam segala aspek terutama sekali kebajikan dan pembangunan negeri serta rakyat.

Baginda penuh yakin Anwar sebagai Perdana Menteri akan terus komited membantu Perlis. – KOSMO! ONLINErumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link