Infotainment

Apple HomePod Dengan Skrin 7″ Dijangka Dilancarkan 2024

Apple HomePod

rumahkabin black

Ming-Chu Kuo penganalisa terkemuka produk keluaran Apple mengeluarkan ramalan terkini beliau hari ini dan ianya agak menarik. Menurut Kuo, Apple HomePod baharu dengan skrin 7″ akan dilancarkan seawal H2 2024 akan datang.

Apple HomePod
Apple HomePod Dengan Skrin 7″ Dijangka Dilancarkan 2024 5

Ini bukan kali pertama ura-ura skrin pintar Apple dengan kemampuan audio didengari. Google dan Amazon sudahpun mempunyai produk yang sama dalam bentuk Nest Hub Max dan Echo Show. Jika HomePod dengan skrin ini dilancarkan, ia boleh menjadi hub untuk mengawal pelbagai peranti internet benda yang digunakan di rumah.

HomePod sedia ada boleh melakukan perkara yang sama tetapi terhad kepada arahan suara Siri sahaja. Next Hub Max pada waktu ini bukan sahaja boleh menjadi hab tetapi turut boleh digunakan untuk melakukan panggilan video dan menonton video.

Kesemua produk HomePod masih belum dipasarkan secara meluas dan sehingga kini belum boleh dibeli secara rasmi di Malaysia. Selagi belum ditawarkan selagi itulah Apple akan berada di belakang pesaing mereka dalam segmen peranti internet benda di rumah.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link