Hartanah

Batuk, sakit tekak, doakan saya – Shiha Zikir

WhatsApp Image 2023 02 12 at 8.49.54 PM

rumahkabin black

PETALING JAYA – Menjelang persembahan final Anugerah Juara Lagu ke-37 sebentar lagi penyanyi Shiha Zikir terus bertahan dek masalah kesihatan apabila masih belum sembuh daripada batuk yang dialami sejak seminggu lalu.

Shiha, 36, ketika dihubungi Kosmo! Online memaklumkan masalah batuk yang dialaminya masih belum sembuh, malah kini berdepan dengan masalah sakit tekak gara-gara terkena hujan.

“Saya masih lagi batuk. Sekarang sakit tekak pula sebab terkena hujan semalam. Saya baru sahaja makan ubat untuk bertahan,” katanya.

Tambah penyanyi bertubuh genit itu lagi, dia bimbang masalah kesihatan yang dialaminya itu bakal menjejaskan persembahannya pada malam nanti dan meminta peminat untuk mendoakan dirinya supaya dapat beraksi dengan baik.

“Doakan saya ya,” katanya ringkas.

Shiha sebelum ini memberitahu dia diserang demam teruk sejak beberapa hari lalu dan masih dalam proses menyembuhkan diri.

Masalah kesihatan yang dialaminya itu turut menyebabkan dia hanya dapat menjalani latihan pada saat akhir hanya beberapa hari sebelum perlu melakukan latihan di Axiata Arena, Bukit Jalil.

Malam ini, Shiha yang bertanding sebanyak tiga kali berturut-turut dalam AJL bakal mempertaruhkan lagu berjudul Irama hasil ciptaan Iqie Hugh, Firdaus Rahmat dan John Jeeves. – KOSMO! ONLINErumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link