Hartanah

Chelsea berjaya lepasi ‘gelora ganas’ EPL

CHELSEA 4

rumahkabin black

LONDON – Wira Chelsea, Kai Havertz akui puas apabila jari­ngan tunggalnya berjaya mengeluarkan pasukan daripada si­tuasi sukar ketika menewaskan Cry­stal Palace 1-0 di Stamford Bridge, kelmarin.

Kemenangan itu seakan ha­dir tepat pada masanya untuk memacu kebangkitan The Blues yang dihimpit kekecewaan selepas dipalit kekalahan dalam tiga perlawanan terakhir.

“Sejak beberapa minggu lalu, kami berdepan kesukaran. Untuk semua orang dalam pasukan ini, ia menjadi keadaan yang sukar untuk kami hadapi.

“Banyak yang berubah pada tahun ini dan kami juga berdepan masalah kecederaan. Hari ini (kelmarin) kami memiliki lima pemain muda dalam kesebelasan utama, namun mereka berjaya melaksanakan tugas dengan baik,” katanya.

Ini adalah kemenangan kedua The Blues dalam enam perlawanan terakhir di semua pertan­dingan selepas kali terakhir menang pada 28 Disember lalu menewaskan Bournemouth 2-0.

Selepas itu, anak buah Graham Potter hanya memulakan tahun baharu dengan keputusan seri 1-1 dengan Nottingham Fo­rest sebelum tewas 0-1 dan 0-4 kepada Manchester City (saingan liga dan Piala Liga Inggeris) di­ikuti tunduk 1-2 kepada Fulham, awal pagi Jumaat lalu.

“Secara keseluruhan, kami bermain baik. Adalah sesuatu yang bagus apabila mampu dapatkan tiga mata menentang pa­sukan seperti Palace,” kata Potter. – AGENSIrumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link