Infotainment

COD Mobile Akan Dihentikan Selepas Warzone Mobile Dilancarkan

Call of Duty COD warzone Mobile

rumahkabin black

Call of Duty : Mobile (COD Mobile) ialah permua kegemaran kami kerana memberikan pengalaman COD dalam versi mudah alih yang amat mudah diakses. Kualiti grafik COD Mobile juga adalah amat baik untuk sebuah permua percuma. Tetapi masa depan COD Mobile yang berjaya menjana pendapatan yang tinggi kepada Activision akan berakhir dalam masa terdekat.

Call of Duty COD warzone Mobile
COD Mobile Akan Dihentikan Selepas Warzone Mobile Dilancarkan 6

Dalam surat jawapan Activision kepada Pihak Berkuasa Persaingan dan Pasaran (CMA) UK, mereka mengesahkan sokongan untuk COD Mobile akan dihentikan secara berperingkat selepas Warzone Mobile dilancarkan. Pada waktu ini permua Warzone Mobile dijangka akan dilancarkan pada penghujung 2023. Sokongan hanya akan diteruskan untuk pasaran China sahaja.

COD mobile mati
COD Mobile Akan Dihentikan Selepas Warzone Mobile Dilancarkan 7

Sehingga bilakah COD Mobile akan disokong masih belum diketahui. Sejak dilancarkan pada tahun 2019, ia mempunyai hampir 60 juta pemain aktif bulanan. Apakah yang akan terjadi kepada kesemua barangan dalaman dalam permainan COD Mobile kelak juga masih lagi misteri.

Yang pasti adalah biasa untuk sesebuah permainan disokong untuk tempoh tertentu sahaja. Misalnya GTA 5 versi PS3 dan Xbox 360 telah dihentikan sokongannya pada tahun 2021, lapan tahun selepas dilancarkan.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link