Infotainment

DG1 Buka Peluang Lebih Besar Untuk Perniagaan Digital Di Malaysia

DG1 Malaysia 9

rumahkabin black

Adakah anda mempunyai perancangan untuk memulakan perniagaan dalam masa terdekat ini? Selain daripada ilmu dan pengetahuan, perkara utama lain yang perlu diambil kira adalah membangunkan laman web perniagaan. Hal ini bagi membolehkan perniagaan anda dilihat lebih profesional dan dipercayai berbanding mereka yang hanya mempunyai profil media sosial semata-mata.

DG1 Malaysia 9
DG1 Buka Peluang Lebih Besar Untuk Perniagaan Digital Di Malaysia 8

Selari dengannya, pengenalan DG1 di Malaysia telah membuka peluang lebih besar buat mereka yang mahu memulakan pernigaan digital tersendiri. Ia merupakan sebuah lagi penyedia kedai atas-talian yang membolehkan peniaga menggunakan platform mereka dalam menjual produk masing-masing.

Pelbagai ciri lengkap yang ditawarkan buat ramai peniaga bermulalah daripada pengurusan produk sehingga penghantaran. Keseluruhan sistem dikendali secara automarik, dalam masa sama direka bentuk dengan baik bagi membimbing pengguna menjadi aktif dalam perniagaan atas talian mereka.

DG1 Malaysia 7
DG1 Buka Peluang Lebih Besar Untuk Perniagaan Digital Di Malaysia 9

Melaluinya ia menyediakan pelbagai variasi tema yang boleh diubah suai mengikut kehendak pengguna, sekaligus membolehkan pengguna tampil unik dan berbeza dengan yang lain. Bukan itu sahaja, pengguna turut boleh menyemak minat pelanggan secara menyeluruh bagi menambah pulangan pelaburan. Seterusnya memberi galakan kepada mereka untuk membeli produk lain.

DG1 Malaysia 6
DG1 Buka Peluang Lebih Besar Untuk Perniagaan Digital Di Malaysia 10

Selanjutnya, DG1 turut bekerjasama dengan beberapa perkhidmatan pembayaran seperti BillPlz, PayPal dan ipay88 bagi membolehkan pengguna mengintegrasikan setiap lapisan pembayaran dalam talian dengan mudah. Sistem invois yang disertakan pula dapat membantu menguruskan dan merekod setiap transaksi antara pernigaan dan pelanggan dengan lebih sistematik.

Bagi yang berminat, DG1 menawarkan akses percuma selama 14 hari untuk tujuan percubaan. Seterusnya, pelan langganan pula bermula 290.00 USD (~RM1250)/bulan.

DG1 Malaysia 10
DG1 Buka Peluang Lebih Besar Untuk Perniagaan Digital Di Malaysia 11

Berkongsi dengan Amanz, DG1 memaklumkan, berikut adalah pecahan peratusan pengguna yang dibahagikan mengikut wilayah yang mana didahului dengan 35% dari Eropah, 40% dari Jepun dan 15% pula mewakili pengguna di Asia Tenggara.

Dalam masa sama, DG1 kini memberi tumpuan sepenuhnya kepada pertumbukan di rantau Asia Tenggara. Kemudian, hasil kerjasama dengan ASEAN Young Entrepreneurs Council (AYEC) secara tidak langsung turut menyokong pertumbuhan Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) untuk lebih berdaya tahan.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link