Hartanah

EPL: Chelsea kempunan raih kemenangan

CHELSEA e1679216338544

rumahkabin black

LONDON – Pengurus Chelsea, Graham Potter enggan mengambil sebarang risiko untuk menurunkan N’Golo Kante pada aksi yang berkesudahan seri 2-2 de­ngan Everton di Stamford Bridge kelmarin biarpun pemain itu berada di bangku simpanan.

Ekoran isu kecederaan yang dialami bintang dari Perancis itu, Potter mendedahkan sukar untuknya membuat keputusan bagi memberikan minit permainan kepada Kante, namun tetap meng­akui kualiti yang boleh ditawarkan pemain itu.

“Kante berada di bangku simpanan dan dia sudah pun bersedia. Namun, agak sukar untuk dia bermain pada perlawanan pertama selepas terpaksa berehat lama, tetapi saya percaya dia berada dalam keadaan bersedia,” katanya.

Pada perlawanan itu, Ellis Simms muncul wira buat Everton ketika meledak jaringan pada minit terakhir perlawanan untuk menafikan gol kedua tuan rumah yang dihasilkan oleh Kai Havertz.

Terdahulu, Joao Felix membuka jaringan perlawanan, namun Abdoulaye Doucoure kembali menyamakan kedudukan buat The Toffees.

Mengulas lanjut, Potter merasakan anak buahnya memberikan gol terlalu mudah buat Everton hingga terpaksa hilang dua mata penting dan tampil memberikan pujian kepada pasukan pelawat yang kekal bermotivasi untuk mencuri mata.

“Kami kecewa kerana hilang dua mata di gelanggang sendiri, tetapi anda boleh lihat perkara positif dalam persembahan kami biarpun akhirnya kami tidak dapat bertahan dengan baik.

“Apabila melepaskan dua gol, ia bermakna aksi ini adalah sukar dan kredit perlu diberikan kepada Everton. Mereka memanfaatkan kelebihan fizikal dan menggunakan kemampuan mereka dalam situasi bola mati,” jelasnya. – AGENSIrumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link