Infotainment

Ghost Adalah Aplikasi Pemesejan Berkumpulan Awanama Dengan ChatGPT Terbina

Ghost Chat 01

rumahkabin black

Penggunaan perkhidmatan penjanaan teks kini semakin popular dengan Bing Chat diperkenalkan untuk semua, semakin ramai mengenai ChatGPT, banyak aplikasi mula mengintegrasikan ciri kecerdasan buatan ini dan terkini GPT-4 pula diperkenalkan sebagai model yang lebih kreatif dan cerdik.

Terkini sebuah startup yang menggelar diri mereka sebagai Ghost telah hadir dengan aplikasi pemesejan awanama. Aplikasi mereka ini adalah Ghost Message yang membolehkan pengguna mencipta kumpulan perbualan dan berbual secara awanama.

Ghost Chat 01

Ini bermakna dalam kumpulan yang mungkin dipenuhi dengan rakan sekerja, alumni sekolah atau kolej semua boleh menghantar mesej dalam mod Ghost untuk menyembunyikan identiti masing-masing. Menjadikan aplikasi ini lebih menarik dan selamat digunakan adalah mengintegrasikan sistem Ghost Protocol untuk memastikan pembangun tiada akses kepada data pengguna.

Ghost Chat 02

Kemudian aplikasi ini turut mempunyai perlindungan kepada pengguna yang menggunakan bahasa kesat, menghantar mesej yang tidak elok dan lain-lain yang seumpamanya melalui Ghost Ban dan Global Ghost Ban yang boleh menghalang pengguna menggunakan mod pemesejan awanama.

Ghost Chat 03

Ghost Message turut mempunyai ciri ChatGPT terbina untuk menanya soalan dan jawapan akan dihantar terus ke dalam kumpulan perbualan. Aplikasi ini walau bagaimanapun tidak boleh digunakan oleh semua orang, kerana terhad kepada platform iOS sahaja. Pendaftaran akaun juga menggunakan Apple ID.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link