Infotainment

Ini Mungkin Spesifikasi Peranti Skrin Boleh-Lipat Vivo X Flip

Vivo X Flip Pengolokan B

rumahkabin black

Pembangunan peranti skrin boleh lipat kini semakin menjadi perhatian yang meluas dalam kalangan pengeluar. Ini termasuklah bagi jenama Vivo sendiri yang juga tidak ketinggalan hadir dengan peranti berkonsep sedemikian. Lantas dalam perancangan memperluaskannya dengan skrin boleh lipat jenis clamshell pula.

Vivo X Flip Pengolokan B
Ini Mungkin Spesifikasi Peranti Skrin Boleh-Lipat Vivo X Flip 5

Biarpun belum ada kepastian, peranti mungkin dikenali sebagai Vivo X Flip. Rekaannya juga telah tertiris menerusi laporan terdahulu yang kelihatan seperti gabungan sebuah Oppo Find N2 Flip dan Vivo X Fold. Ia didakwa menawarkan skrin menyeluruh sebesar 6.8-inci apabila dibuka. Ini dipadankan pula dengan skrin berlubang di tengah yang turut menyokong kadar segar semula 120Hz.

Selanjutnya ia juga dijangka menggunakan cip Snapdragon 8+ Gen 1 dengan padanan memori 12GB RAM. Turut disertakan adalah dwi-kamera utama dengan sensor 50MP Sony IMX866 + 12MP Sony IMX663. Sistem imbasan jari fizikal di sisi turut diberikan pada peranti bagi tujuan sekuriti. Tiada tarikh pelancaran rasmi diketahui buat masa ini.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link