Hartanah

Jadual lawatan PM ke Arab Saudi telah disusun rapi- Wisma Putra

arab

rumahkabin black

PUTRAJAYA- Kementerian Luar hari ini tampil menjelaskan bahawa lawatan rasmi Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ke Arab Saudi telah diatur rapi dengan lebih awal.

Wisma Putra berkata, delegasi Malaysia juga turut diberikan taraf tetamu negara yang penuh meliputi penyediaan kenderaan, penginapan dan tahap keselamatan.

“Ia berjalan lancar bermula dengan ketibaan di Lapangan Terbang Antarabangsa Raja Abdulaziz, Jeddah selain iringan keselamatan oleh Saudi Royal Guard sendiri,” katanya di sini tadi.

Penjelasan itu dibuat susulan wujudnya pelbagai isu dibangkitkan beberapa pihak yang cuba memperlekahkan lawatan sulung Anwar ke negara berkenaan.

Ini termasuk Anwar tidak bertemu Raja Arab Saudi, Raja Salman Abdulaziz dan Perdana Menteri, Putera Mahkota Mohamad Salman yang juga anakandanya di ibu kota Riyadh.

Mengulas lanjut, Wisma Putra memaklumkan, isu dimainkan secara negatif itu adalah tidak adil dengan lebih bersifat spekulasi yang jauh menyimpang daripada fakta.

“Kami telah membuat persiapan awal meliputi siri perbincangan dengan Kedutaan Besar Arab Saudi di Kuala Lumpur termasuk bertemu dutanya sendiri.

“Menteri Luar, Datuk Seri Dr. Zambry Abd. Kadir juga bertemu rakan sejawatnya, Putera Faisal Farhan di Riyadh pada 21 Februari lalu bagi menyelaraskan lawatan itu,” jelasnya. – KOSMO! ONLINE.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link