Hartanah

Jurgen Klopp wajib cari resipi baharu

LIVERPOOL 2

rumahkabin black

LONDON – Kekalahan 0-3 kepada Brighton pada aksi Liga Perdana Inggeris (EPL) kelmarin semakin mengheret Pengurus Liverpool, Jurgen Klopp menuju ke ‘jalan mati’ dan perlu tampil lebih kreatif merencanakan strategi berdasarkan skuad yang dimilikinya.

Pengurus dari Jerman itu sudah memberi bayangan tiada lagi tambahan pemain baharu akan dibawa masuk dan kini perlu memastikan setiap idea yang bakal diterapkan ke dalam pasukan mampu diterima dengan baik oleh pemain.

“Saya ada idea untuk meng­ubah formasi yang dirasakan mampu bantu pasukan, tetapi ia sekadar menjadi idea kerana kami gagal melaksanakannya dengan baik.

“Pemain yang sama mampu bermain bola sepak dengan baik, tetapi jika kami tidak melakukannya dengan baik, inilah yang berlaku. Apabila gagal dalam pe­rebutan dan terlalu mudah hilang bola, maka mana-mana formasi pun tidak mampu beri jalan penyelesaian.

“Kami sebenarnya mampu lakukan lebih baik. Kami perlu jadi lebih kreatif dengan pilihan yang kami ada sekarang,” kata­nya.

Pada aksi di Stadium American Express Community kelmarin, Solly March meledak dua gol buat Brighton diikuti gol ketiga daripada Danny Welbeck.

Mengulas lanjut, Klopp mengakui beliau cukup peka dengan situasi yang sedang dihadapi The Reds ketika ini yang berdepan risiko gagal menamatkan saingan di kelompok empat terbaik.

“Bagaimana pula dengan perlawanan selepas ini? Saya tidak boleh hanya berdiri di sini dan mengatakan ia tidak akan berlaku lagi. Sudah pasti kami cukup ambil berat dengan kea­daan sekarang,” jelasnya.
– AGENSIrumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link