Infotainment

Kehadiran Samsung Galaxy A54 5G Kini Mula Diacah

Samsung Galaxy A54 5G 01

rumahkabin black

Jika mengikut garis masa, Samsung kebiasannya mengumumkan peranti baharu untuk siri Galaxy pada bulan Mac. Begitu juga dengan kali ini apabila kehadiran Galaxy A54 5G diperkatakan telah mula diacah oleh Samsung menerusi laman daftar minat. Ia bukan sahaja menunjukkan rekaan peranti yang dilengkapi sistem tri-kamera di belakang. Di samping turut ditawarkan dalam pilihan warna hitam dan ungu. Malahan beberapa ciri menarik tanpa mendedahkan spesifikasi secara khusus turut dikongsi.

Samsung Galaxy A54 5G 01
Kehadiran Samsung Galaxy A54 5G Kini Mula Diacah 5

Seperti sebelumnya Samsung masih memberi tumpuan terhadap kebolehan paparan peranti dengan perician yang jelas. Ini membolehkan pengguna menikmati pengalaman tontonan video, melayari web dan bermain permua yang memuaskan. Selanjutnya ia juga akan mempunyai sokongan kamera lebih baik menerusi sensor utama yang jelas bersama OIS terbina.

Ini dipadankan pula dengan ciri Nightography terbina pula lebih memudahkan tangkapan gambar dalam pencahayaan rendah. Selanjutnya peranti juga memberi fokus terhadap keupayaan bateri dengan sistem pengecasan lebih baik. Tidak ketinggalan, ia juga kelak dilengkapi 5G terbina untuk kegunaan jangka masa panjang.

Menurut jangkaan awal, peranti dijangka menggunakan skrin Dynamic AMOLED beresolusi FHD+ dan kadar segar semula 120Hz. Ini dipadankan dengan kamera utama 50MP, 12MP ultralebar, 5MP makro dan kamera swafoto pula sebesar 32MP. Ia juga dijangka melepasi penarafan kalis air IP67, selain menyokong sistem imbasan cap jari pada skrin.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link