Hartanah

Konvensyen parti-parti Kerajaan Perpaduan bakal diadakan

WhatsApp Image 2023 03 19 at 11.44.41 PM

rumahkabin black

PETALING JAYA – Satu konvensyen yang melibatkan parti-parti dalam Kerajaan Perpaduan akan diadakan dalam usaha membentuk hala tuju yang sama.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, ia juga bertujuan untuk memastikan semua parti mempunyai pemikiran dan dasar yang selaras.

“Bagaimanapun, rundingan antara Sekretariat Kerajaan Perpaduan dan ketua-ketua parti akan diadakan bagi menentukan masa sesuai untuk dilaksanakan,” katanya ketika sidang akhbar selepas mempengerusikan Mesyuarat kedua Sekretariat Kerajaan Perpaduan, di Menara Dato Onn, di sini, malam ini.

Namun katanya, tumpuan utama mesyuarat tersebut adalah tentang sasaran untuk menjana pertumbuhan ekonomi negara.

“Kita nak beri keyakinan supaya pelaburan dan kegiatan ekonomi lebih rancak berbanding yang lepas bagi menambah keyakinan pihak luar untuk melabur,” ujarnya.

Dalam perkembangan lain, beliau turut mengulas tentang Pembahagian kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) bagi Pilihan Raya Negeri (PRN) di enam negeri yang akan dimuktamadkan dalam masa terdekat.

“Perkara tersebut masih dalam proses perbincangan.

“Perkembangannya bagus, tetapi kami tidak berbincang secara terperinci dan jawatankuasa yang mewakili parti-parti terlibat akan terus berbincang,” jelasnya. – KOSMO! ONLINErumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link