Hartanah

Lelaki diugut, jari berdarah diserang makhluk halus

WhatsApp Image 2023 03 14 at 18.52.47

rumahkabin black

WREXHAM, Wales – Seorang penyiasat paranormal mendakwa dia menerima ancaman keganasan dari alam ghaib sebelum ‘diserang makhluk halus’ semasa penstriman langsung di akaun Facebook dari pejabatnya di Wrexham Khamis lalu, lapor portal berita Daily Star semalam.

Penyiasat dikenali sebagai Matt itu menggunakan kotak ALICE iaitu peranti perisian yang  digunakan dalam penyelidikan serta penyiasatan paranormal khususnya untuk bercakap dengan makhluk halus.

Semasa sesi ‘interaksi dengan makhluk halus’, kotak tersebut mengeluarkan perkataan ‘ancaman’ dan ‘ganas’ dalam masa beberapa minit pertama, lapor portal berita North Wales Live.

“Jika kamu  mahu membahayakan diri saya maka sila tampil ke hadapan. Saya tidak takut pada kamu,” kata Matt.

Bapa dua anak berusia 35 tahun itu berkata, ketika dia berjalan melalui pintu untuk keluar, dia merasakan cakaran paling menyakitkan pada jari kelingking di tangan kanannya.

Dia juga menyedari darah mengalir dari tangannya dan berkata, luka yang dialami berdarah selama kira-kira 10 minit dan berkemungkinan meninggalkan parut.

Matt juga terkenal kerana memiliki anak patung berhantu bernama Annie yang dibelinya. Dia  memasang peralatan paranormal dengan harapan dapat membuktikan ada kehidupan selepas kematian serta pernah muncul dalam program ITV,  This Morning bersama boneka tersebut.

Annie berada di dalam bilik pada masa siaran langsung Facebook itu. – Agensi

 rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link