Infotainment

Mesej Suara Kini Boleh Digunakan Pada WhatsApp Status

WhatsApp Update Baru 1

rumahkabin black

Terdahulu kami ada menerbitkan satu artikel mengenai WhatsApp sedang menguji ciri mesej suara menerusi ciri status. Ia kini telah mula diedarkan kepada beberapa pengguna beta menerusi kemas kini baharu.

WhatsApp Update Baru 1
Mesej Suara Kini Boleh Digunakan Pada WhatsApp Status 5

Melaluinya pengguna kini boleh berkongsi mesej suara sebagai kemas kini status bersama kenalan tertentu. Ia boleh diakses pada ciri status menerusi butang khusus yang disediakan pada bahagian bawah. Masa rakaman yang boleh dibuat adalah sehingga 30 saat dan ia akan hilang secara automatik selepas 24 jam dimuat naik.

Sebagai pilihan, pengguna turut boleh memadamnya secara manual sekiranya mahu. Begitu juga kebolehan untuk membuang rakaman sebelum berkongsinya. Seperti dalam ruang sembang utama, mesej suara ini turut akan disulitkan dan tidak boleh diakses oleh sesiapa.

Setakat ini, ia hanya ditawarkan buat pengguna beta terpilih. Namun kita mungkin boleh melihat pengenalannya diperluaskan secara rasmi buat semua pengguna dalam masa terdekat ini. Pastikan aplikasi WhatsApp sentiasa dikemaskini bagi memastikan ciri baharu dapat dinikmati kelak.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link