Infotainment

Meta Mungkin Meneruskan Projek Jam Tangan Pintar Mereka

1f447

rumahkabin black

Anda mungkin tidak tahu yang syarikat di sebalik Facebook, Meta ada merancang untuk mengeluarkan jam tangan pintar – tetapi telah dibatalkan. Jam ini dikatakan akan mempunyai kamera dan sensor pergerakan untuk penggunaan metamesta (mungkin dengan Meta Quest), serta menyokong aplikasi Spotify, Instagram, WhatsApp dan mempunyai sokongan eSIM.

Kini, Kuba Wojciechowski yang terkenal dengan banyak maklumat tertiris produk berkaitan Android mendakwa Meta akan teruskan pembangunan jam tangan pintar mereka. Rekaan dikatakan masih lebih kurang sama dengan prototaip dari projek yang dibatalkan.

Jam Meta 2023 Tertiris 01
Meta Mungkin Meneruskan Projek Jam Tangan Pintar Mereka 7

Jam Meta ini akan menjalankan sistem operasi Android yang diubahsuai dan bukannya Wear OS, serta turut mungkin akan dijana dengan cip Qualcomm. Berdasarkan imej baharu yang tertiris, jam ini dilihat mempunyai kamera pada bezel skrin, sisi dengan dua butang fizikal, sensor imbasan nadi optikal dan pin pogo untuk pengecasan magnetik. Tubuh juga kelihatan sedikit rata.

Jam Meta 2023 Tertiris 02
Meta Mungkin Meneruskan Projek Jam Tangan Pintar Mereka 8

Tiada maklumat lain yang dikongsi, tetapi projek jam lepas yang digelar Milan sepatutnya dilancarkan pada tahun ini dengan harga anggaran $349 iaitu sekitar RM1,489. Sama-sama kita nantikan maklumat lanjut mengenai jam ini.rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link