Hartanah

Pemilik kafe dirotan 30 kali kerana sedia tempat berasmara

Geli rotan3

rumahkabin black

BANDA ACEH  – Seorang pemilik kafe dihukum rotan sebanyak 30 kali kerana menyediakan tempat untuk pasangan belia melakukan perbuatan tidak senonoh, lapor portal berita Tribun Medan semalam.

Majlis Hakim Mahkamah Syariah Tapaktuan menjatuhkan hukuman itu terhadap seorang pemilik kafe berinisial RD kerana menyediakan tempat untuk pasangan muda-mudi bermesraan hingga melakukan hubungan yang hanya dilakukan oleh suami isteri di kafe miliknya di Ujung Tanah, Samadua, Aceh Selatan.

Ketua Hakim, Ervy Sukmarwati menyatakan tertuduh, RD terbukti menyediakan kemudahan untuk golongan belia melakukan perbuatan tersebut dan hukuman terhadapnya dijatuhkan pada Rabu lalu.

Dia didapati bersalah melakukan perbuatan itu pada 5 November tahun lalu pada waktu malam dan pihak berkuasa agama menemui pasangan yang sedang bermesraan di kafe miliknya.

Pihak berkuasa juga menemui kondom di sekitar warung milik RD.

RD mengaku kafe miliknya terdapat beberapa pondok kecil berukuran 1 meter yang ditutupi kain terpal dan tanpa lampu dan dia menyesal di atas perbuatannya. – Agensirumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link