Infotainment

Prototaip Google Pixel 7a Dijual Di Laman eBay Pada Harga Mencapai Lebih RM7000

pixel 7a sebenar tertiris 01

rumahkabin black

Setiap tahun sebelum peranti Google Pixel baharu dilancarkan pasti akan ada banyak maklumat yang tertiris. Berbeza dengan peranti jenama lain, Google Pixel biasanya tertiris sehingga prototaip jatuh ke tangan orang dan ada kes set yang sedia dijual turut berjaya dibeli oleh orang ramai beberapa bulan sebelum pelancaran.

pixel 7a sebenar tertiris 01

Google Pixel 7a adalah peranti kelas pertengahan terkini yang menerima nasib sama. Sebelum ini telah kami laporkan yang ada individu telah memperoleh peranti ini dan kongsi rekaan penuh dan beberapa butiran spesifikasi. Cuma Google kali ini lebih hebat, setiap unit prototaip berjaya dihentikan untuk beroperasi dengan terus memadam sistem operasi yang peranti prototaip tersebut jalankan.

Pixel 7a Prototaip 03
Prototaip Google Pixel 7a Dijual Di Laman eBay Pada Harga Mencapai Lebih RM7000 7

Terbaru, prototaip Pixel 7a telah dicuba dijual di laman eBay. Ini tidak sama dengan unit dalam laporan sebelum ini kerana panel belakang tidak menggunakan logo G Google. Ini adalah prototaip bagi unit yang masih diuji. Individu ini cuba menjualnya pada harga $1650 iaitu sekitar RM7402.

Pixel 7a Prototaip 01

Dalam senarai eBay tiada sesiapa yang melakukan bidaan dan penjual turut telah memadam peranti ini dari dalam senarai eBay. Berdasarkan maklumat yang penjual ini kongsi, peranti ini turut tidak beroperasi dan mengesahkan memori dan storan adalah 8GB RAM dan 128GB.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link