Infotainment

Realme 10T 5G Ialah Sebuah Lagi Peranti Dengan Cip Dimensity 810

Realem 10 5G Thailand A

rumahkabin black

Kalau mengikut pada perkiraan, terdapat lebih kurang enam buah model yang telah dilancarkan di bawah siri Realme 10. Ianya merangkumi Realme 10 4G, Realme 10 5G, Realme 10 Pro 5G, Realme 10 Pro+, Realme 10s dan paling terkini Realme 10 Pro Coca-Cola Edition. Setiap satu daripadanya didatangkan dengan ciri dan fungsi tersendiri yang juga mempunyai kelompok pengguna tersendiri.

Realem 10 5G Thailand A
Realme 10T 5G Ialah Sebuah Lagi Peranti Dengan Cip Dimensity 810 5

Terbaharu Realme 10T 5G pula bakal dilancarkan di Thailand pada 21 Mac akan datang. Maklumat yang didedahkan agak terhad namun jelas menunjukkan bahawa ia merupakan peranti 5G yang dijana oleh cip MediaTek Dimensity 810. Ini dipadankan pula dengan storan terbina 256GB, di samping panel hadapan yang menyokong kadar segar semula 90Hz.  Bagaimanapun, masih belum dapat dipastikan sama ada peranti bakal menggunakan skrin sejenis AMOLED atau LCD.

Dari segi rekaan pula, peranti dilihat menggunakan tubuh berkotak dengan sistem tri-kamera utama di belakang. Sokongan pengimbas cap jari sisi turut dimuatkan pada peranti untuk tujuan sekuriti. Selanjutnya ia juga boleh didapati dalam dua pilihan warna seperti biru dan hitam.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link