Infotainment

Samsung Wallet Mula Tersedia Buat Pengguna Di Malaysia

Samsung Wallet Malaysia 3

rumahkabin black

Menerusi kemaskini baru-baru ini, perkhidmatan Samsung Wallet akan diperluaskan lagi ke beberapa pasaran lain termasuklah Malaysia. Berkongsi lebih lanjut, Samsung memberitahu bahawa perkhidmatan tersebut sudah mula tersedia buat pengguna di Malaysia. Ini adalah selari dengan pengumuman Samsung sebelum ini yang menyasarkan pengenalannya pada penghujung Januari 2023.

Samsung Wallet Malaysia 3
Samsung Wallet Mula Tersedia Buat Pengguna Di Malaysia 6

Bagaimanapun, hasil semakan kami menerusi beberapa peranti Samsung sama ada siri Galaxy A dan Galaxy Fold masih belum menemui apa-apa kemaskini untuk perkhidmatan dompet digital ini di kedai aplikasi Samsung Galaxy Store. Samsung turut menyatakan ketersediaan kemas kini yang tepat juga mungkin berbeza mengikut pengguna. Ini bermakna fasa penerimaan adalah secara berperingkat.

Samsung Wallet D
Samsung Wallet Mula Tersedia Buat Pengguna Di Malaysia 7

Samsung Wallet ialah dompet digital yang membenarkan pengguna peranti Samsung untuk menyimpan pelbagai kad fizikal penting. Ini termasuklah kad pengenalan, kad pembayaran, kunci, pas penerbangan dan sebagainya. Di samping itu, ia juga boleh digunakan untuk simpanan aset digital seperti mata wang kripto. Selanjutnya, integrasi SmartThings pula membenarkan kunci pintar turut disimpan menerusinya. Ia juga dilindungi oleh Samsung Knox sebagai lapisan keselamatan.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link