Infotainment

Sir Jony Ive Mereka Logo Pertabalan Raja Charles III

Logo Raja Charles 3 Jony Ive

rumahkabin black

Raja Charles III akan ditabalkan sebagai raja Britain dan negara-negara Commonwealth pada 6 Mei 2023. Sempena hari yang bersejarah ini, logo rasmi pertabalan telah diperlihatkan kepada umum dengan ia direka oleh Sir Jony Ive.

Logo Raja Charles 3 Jony Ive
Sir Jony Ive Mereka Logo Pertabalan Raja Charles III 5

Logo menggunakan motif tumbuh-tumbuhan semula jadi kerana Raja Charles mementingkan kelesetarian alam sekitar sejak beliau masih lagi seorang putera mahkota. Logo menggunakan warna dari bendar Union Jack. Mahkota berwarna biru dibentuk menggunakan motif daun dan bunga. Terdapat juga elemen bunga ros untuk England, thistle untuk Scotland, daffodil untuk Wales, dan shamrock untuk Ireland Utara.

Sir Jony Ive ialah pereka terkemuka di belakang produk iPhone, iPad, iMac, Apple Watch dan iPod semasa beliau bertugas di bawah mendiang Steve Jobs. Sepanjang kerjaya beliau, Ive membentuk rekaan industri di Apple dan secara tidak langsung pelbagai peranti elektronik yang ingin kelihatan seperti ia direka di Cupertino.

Beliau dianugerahkan gelaran sir oleh mendiang Ratu Elizabeth II pada tahun 2012 sebagai penghargaan kepada jasa beliau dalam dunia rekaan industri.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link