Infotainment

Spotify Dikemaskini Dengan Ciri Previu Muzik, Podsiar Dan Buku Audio Lebih Mudah

Spotify Antaramuka Baharu 2023 B

rumahkabin black

Spotify hari ini mengumumkan antaamuka baharu muka utama aplikasi mereka pada platform Android dan iOS. Menerusi muka “home” baharu ini, proses mencari lagu, podsiar dan buku audio terkini dipermudahkan dengan ciri previu audio pendek semasa kandungan ditatal.

Spotify Antaramuka Baharu 2023 B
Spotify Dikemaskini Dengan Ciri Previu Muzik, Podsiar Dan Buku Audio Lebih Mudah 6

Berdasarkan antaramuka yang dikongsi, jelas Spotify meminjam banyak elemen daripada aplikasi TikTok dan Instagram kerana previu hadir dengan video pendek serta animasi yang diharap dapat menarik minat pengguna untuk mendengar kandungan tersebut secara penuh.

Selain antaramuka yang lebih interaktif, Spotify turut memperkenalkan Smart Shuffle yang memainkan lagu yang mungkin disukai pengguna berdasarkan senarai main peribadi. Ciri Autoplay juga disokong pada podsiar dengan episod yang serasi dengan yang didengari sebelum ini akan dimainkan secara automatik.

Spotify Antaramuka Baharu 2023 A
Spotify Dikemaskini Dengan Ciri Previu Muzik, Podsiar Dan Buku Audio Lebih Mudah 7

Antaramuka baharu ini juga lebih serasa dengan ciri DJ kecerdasan buatan yang diumumkan sebelum ini. Malang sekali DJ masih terhad kepada pengguna di Amerika Syarikat dan Kanada sahaja pada waktu ini. Kesemua ciri yang diumumkan hari ini akan diberikan kepada semua pelanggan Spotify Premium secara berperingkat.

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link