Hartanah

Suami bakar isteri kerana tidak masak

bakar isterii

rumahkabin black

LAGOS – Polis negeri Ogun di barat daya Nigeria menahan seorang lelaki yang didakwa membakar isterinya selepas satu pertengkaran kecil, lapor Badan Penyiaran British (BBC) semalam.

Lelaki pertengahan umur itu mencurahkan minyak petrol ke atas isterinya, Olayinka Hassan yang terbakar dan cedera, menyebabkan dia dirawat di sebuah hospital.

Sementara itu, laman berita Daily Post melaporkan, suspek berusia 46 tahun itu, Azeez Hassan telah membakar isterinya kerana mangsa gagal memasak makanan untuknya.

Suspek telah ditangkap oleh polis di negeri Ogun berikutan laporan yang dibuat di ibu pejabat polis bahagian Ibogun oleh bapa isterinya.

Si bapa  memberitahu polis bahawa Azeez membakar Olayinka pada 22 Oktober tahun lalu berikutan pertengkaran kecil, menyebabkan ibu kepada seorang anak tersebut dikejarkan ke hospital di Ibadan.

Jurucakap polis Ogun, Abimbola Oyeyemi pada Jumaat lalu berkata, sepasukan anggota polis dikerahkan ke tempat kejadian tetapi suspek telah melarikan diri.

Dia bagaimanapun ditangkap polis pada 22 Januari lalu.

“Ketika disoal siasat, suspek mendakwa dia telah melarikan diri ke Republik Benin dan mengaku melakukan jenayah itu,” kata Oyeyemi. – Agensi

 rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link