Hartanah

Trauma sebab apa? Soalan Fadzil Zahari untuk Diana

FADZIL ZAHARI AURORA TRAUMA

rumahkabin black

PETALING JAYA – Pendedahan aktres Diana Danielle tentang anak keduanya, Nur Aurora trauma ketika mengulas dakwaan suaminya, Farid Kamil tidak dibenarkan berjumpa dengan anak-anaknya mengundang perhatian adik kepada pelakon itu, Fadzil Zahari Kamil.

Fadzil menerusi ruangan komen Instagram sebuah program televisyen yang memuat naik video temu bual media bersama Diana ketika keluar dari perkarangan Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari pagi tadi menulis satu soalan yang bertanyakan mengapa anak saudaranya itu berasa trauma.

“Trauma sebab apa?” tanya Fadzil berhubung dakwaan dinyatakan Diana berkenaan anaknya, Aurora, 7.

Soalan Fadzil yang juga suami kepada pelakon Yana Samsudin bagaimanapun menerima respons kurang baik daripada netizen yang sebaliknya mahu dia bertanyakan sendiri perkara tersebut kepada Farid.

Bahkan ada juga yang menegur Fadzil agar tidak mencampuri urusan rumah tangga orang lain meskipun perkara tersebut membabitkan keluarga abangnya sendiri.

Pagi tadi, Diana yang hadir ke Mahkamah Rendah Syariah Petaling, Subang Bestari bagi proses perlantikan Jawatankuasa Pendamai (JKP) mendedahkan Aurora berasa trauma ketika menjawab pertanyaan media tentang kesahihan Farid yang mendakwa sudah 23 hari tidak berjumpa dengan anak-anaknya sejak krisis rumah tangga mereka diketahui umum.

Pada 10 Mac lalu, Diana memfailkan perceraian terhadap Farid atas alasan tiada persefahaman dan berlaku shiqaq (perbalahan berpanjangan) antara mereka. Farid bagaimanapun enggan menceraikan Diana.

Pasangan yang berkahwin pada 3 November 2012 dikurniakan sepasang cahaya mata, Muhammad, 10, dan Nur Aurora, 7. – KOSMO! ONLINErumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link