Pelaburan

Warga emas melecur, kereta terbakar atas jalan

WhatsApp Image 2023 01 30 at 23.38.58

rumahkabin black

PETALING JAYA – Seorang lelaki warga emas telah mengharungi detik cemas apabila nyaris maut selepas keretanya secara tiba-tiba terbakar di atas jalan di sini malam tadi.

Pengarah Bomba dan Penyelamat Negeri Selangor, Datuk Norazam Khamis berkata,  menerima panggilan kecemasan mengenai insiden  itu pukul 9.28 malam di Jalan Tandang menghala ke PJ Old Town.

“Sejurus tiba di lokasi kami  mendapati sebuah kereta Proton Saga Aeroback yang dipandu seorang lelaki warga emas terbakar di atas jalan.

“Bagaimanapun, anggota bomba berjaya memadam kebakaran dan kereta itu musnah 80 peratus dalam insiden itu,” katanya dalam kenyataan lewat malam tadi.

Mangsa  berusia 66 tahun telah mengalami kecederaan melecur pada badannya  dikeluarkan oleh orang awam  sebelum bomba tiba di tempat kejadian.

“Mangsa telah dihantar ke Hospital Kuala Lumpur menggunakan ambulans Kementerian Kesihatan oleh awam untuk rawatan segera.

“Mangsa yang identitinya dikenalpasti sebagai N.K Karugarang mengalami kecederaan melecur di bahagian badannya dan dilaporkan sedang menerima rawatan di hospital,” katanya. – MalaysiaGazette

rumahkabin black
Desain Rumah Kabin
Rumah Kabin Kontena
Harga Rumah Kabin
Kos Rumah Kontena
Rumah Kabin 2 Tingkat
Rumah Kabin Panas
Rumah Kabin Murah
Sewa Rumah Kabin
Heavy Duty Cabin
Light Duty Cabin


Source link