Kenali Kami

○Golden Sharp Sdn. Bhd. yang diperbadankan pada tahun 2013, membekalkan kabin pasang siap yang cekap untuk memenuhi keperluan pelanggan kami sepenuhnya.

○Kami menyediakan kabin inovatif & tahan lasak yang sesuai dengan kebanyakan keperluan untuk keperluan domestik, komersial & perindustrian.

○Kabin kami terdiri daripada Low-Cost Prefabricated Cabin, Light Duty Premium Cabin, Medium Duty Cabin, Heavy Duty Cabin, Rumah Pengawal, Tandas dan Kiosk / Gerai Makanan dengan kualiti terunggul.

○Kabin pasang siap eksklusif kami adalah tahan lama, mudah dialih & ringan, di mana ia mudah diangkat pada bila-bila masa. Ia juga tahan anai-anai serta mempunyai Dinding Bertebat (Panel Sandwich Komposit) untuk persekitaran sejuk dan selesa serta reka bentuk kalis kebocoran.

○Kami menawarkan servis pemasangan di tapak walaupun untuk kawasan akses yang sukar.

rumahkabin202
rumahkabin201

○ Kami menyediakan kabin pasang siap yang direka khas mengikut dimensi & bahan yang diperlukan pelanggan. Kami membina kabin pasang siap kami dengan rangka 100% keluli (TIADA KAYU) & mendapatkan kepercayaan pelanggan kami dengan mengutamakan kualiti.

○Kami telah berjaya menyiapkan projek untuk Petronas (Petroliam Nasional Berhad), Air Marine Cargo, Borneo Oil & Gas Corporation Sdn. Bhd, Jimah Power Plant by HSL, IJM Corporation Berhad, KTM (Keretapi Tanah Melayu Berhad) & LHDN (Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia).

○ Sama ada di sebelah rumah anda atau di kawasan perindustrian yang sibuk, kami sentiasa bersedia untuk menghantar kabin pasang siap kami ke mana-mana sahaja.

desain rumah kabin, rumah kabin kontena, harga rumah kabin, kos rumah kontena, rumah kabin 2 tingkat, rumah kabin panas, rumah kabin murah, sewa rumah kabin, heavy duty cabin, light duty cabin
Shopping cart
Sign in

No account yet?

My account