Kenali Kami

Home » Kenali Kami

○Golden Sharp Sdn. Bhd. yang diperbadankan pada tahun 2013, membekalkan kabin pasang siap yang cekap untuk memenuhi keperluan pelanggan kami sepenuhnya.

○Kami menyediakan kabin inovatif & tahan lasak yang sesuai dengan kebanyakan keperluan untuk keperluan domestik, komersial & perindustrian.

○Kabin kami terdiri daripada Low-Cost Prefabricated Cabin, Light Duty Premium Cabin, Medium Duty Cabin, Heavy Duty Cabin, Rumah Pengawal, Tandas dan Kiosk / Gerai Makanan dengan kualiti terunggul.

○Kabin pasang siap eksklusif kami adalah tahan lama, mudah dialih & ringan, di mana ia mudah diangkat pada bila-bila masa. Ia juga tahan anai-anai serta mempunyai Dinding Bertebat (Panel Sandwich Komposit) untuk persekitaran sejuk dan selesa serta reka bentuk kalis kebocoran.

Kami menawarkan servis pemasangan di tapak walaupun untuk kawasan akses yang sukar.

Kenali Kami
Kenali Kami

○ Kami menyediakan kabin pasang siap yang direka khas mengikut dimensi & bahan yang diperlukan pelanggan. Kami membina kabin pasang siap kami dengan rangka 100% keluli (TIADA KAYU) & mendapatkan kepercayaan pelanggan kami dengan mengutamakan kualiti.

○Kami telah berjaya menyiapkan projek untuk Petronas (Petroliam Nasional Berhad), Air Marine Cargo, Borneo Oil & Gas Corporation Sdn. Bhd, Jimah Power Plant by HSL, IJM Corporation Berhad, KTM (Keretapi Tanah Melayu Berhad) & LHDN (Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia).

○ Sama ada di sebelah rumah anda atau di kawasan perindustrian yang sibuk, kami sentiasa bersedia untuk menghantar kabin pasang siap kami ke mana-mana sahaja.

desain rumah kabin, rumah kabin kontena, harga rumah kabin, kos rumah kontena, rumah kabin 2 tingkat, rumah kabin panas, rumah kabin murah, sewa rumah kabin, heavy duty cabin, light duty cabin
Shopping cart
Sign in

No account yet?

Facebook Instagram WhatsApp WhatsApp Telegram
My account